5 Essential Elements For petek servisi

Wiki Article

Onur ustadan çAlright memnun kaldım. Hem işini titizlikle yapıyor, hem de her yaptığı işi anlatıyor. Amacı measurement az bilgi verip tekrar gelmek yerine petekleri, kombiyi nasıl doğru kullanacağınızı öğretmekti.

petekler bazen ısınıyor bazen ısınmıyor ise bu durum kombinizi eco modundan kaynaklanıyor olabilir. Ayarlarını kontrol ettikten sonra sorunu hayla çözemiyorsanız.

Kombiyi açıp gerekli ayarlamaları yaptığınız halde petekler ısınmıyorsa challenge kombiden veya kalorifer borularında olabilir. Kombi servisini çağırıp, gerekli kontrolleri yaptırdığınız halde ısınma sorunu devam ediyorsa dilemma tesisattan kaynaklanıyordur.

Erzurum’a yeni bir sistem geldi kombi peteklerinizi sökmeden profesyonel makina ile ilaçlama ve temizleme detaylı bilgi için arayınız

Kombi çalışıyor fakat bazı petekler neden ısınmıyor. Hem kombi kullananlar hem de merkezi sistemi kullananlar küçük bu tarz problemler yaşıyor. Peteğinin yarısı ısınır veya petekler aynı ısınmıyor ise konunun devamında sizlere gerekli açıklama yapılacaktır.

Kalorifer tesisatı şu tesisatı doğalgaz tesisatı (sertifikalı firma) kombi bakım arıza petek temizliği Herkez bildiği petek servisi işi yapacak 23 yıllık tecrübe ile hizmet vermekteyiz

istanbul petek servisi 6 yıl garantili Doğalgaz kalorifer sıcak ve soğuksu tesisatı kombi satış ve montajı radyatör satış ve montajı KALORİFER ve radyatör temizliği yerden ısıtma anakolon Doğalgaz tesisatı proje ve gaz açım işlemleri kaliteli işçilik uygun fiyat

Kaliteli temiz Petek temizliği kombi temizliği yapılır son sistem makinelerle kaliteli hizmet vermekteyiz basınçlı suyla kompresörlü makinalarla temizlik yapıp petrklerinizi ve kombilerinizi en verimli şekillide kullanabilmenizi sağlamaktayız

Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Petekleriniz ısınır vaziyette size teslim edilir ve one yıl boyunca en iyi performansında istanbul petek servisi ısınmaya devam eder.

Kombi petek temizligi çöl teknik olarak yapmaktayim oncelikle musteri memnunyeti ile hizmet vermekteyiz yillik kombi petek temizligi hem havali hem darbeli ozlentasarlanmis makinamizla petek servisi temizlik islemi yapmaktayiz hem %30 isi %20 fatura tasaruf yapmak çöl teknik hizmetinizdedir.

petek ısınmama sebepleri arasında en çOkay karşılaşılan sorun Petekler için yıllık bakım lar yaptırılmamasıdır. . özel sıvılar tesisatın içinde dolaştırılır ve bir makine ile tahliye edilir.

Tesisat temizlemek son derece önemlidir. Her sene olmasa dahi iki senede bir bu işlemlerin yaptırılması çOkay ciddi anlamda avantajlar sağlar.

Firmamızın istanbul petek servisi tüm hizmetlerinden yüksek oranda yararlanabilirsiniz. İstenildiği durumda petek yıkama ve temizleme yaparken kombi bakımlarını da hizmetlerini de vermekteyiz. Daha detaylı kombi bakımı hakkında bilgi almak için

Report this wiki page